You are here

HomoNeurotic

Artists:

HomoNeurotic

De man in het ruim

Kamiel Vanhole & Dirk Geets (“30 jaar stof happen is lang genoeg geweest”)

Dank zij een succesvolle crowdfunding is het dan eindelijk zo ver!
Wij nodigen u daarom uit op de voorstelling van de  “homoneurotische” grafische novelle “De man in het ruim” van Vanhole-Geets.
De publicatie van de strip is opgedragen aan Kamiel Vanhole (de scenarist) die 10 jaar geleden, veel te vroeg, overleden is.
Een tiental originele platen en documenterende foto’s worden getoond.
Het boek zal te koop zijn, voorlopig enkel in het nederlands.

Een “homoneurotische” grafische novelle die te lang in de kast is blijven liggen, 30 jaar lang stof happend, tot het gebeurt, en een oude belofte eindelijk afgelost wordt.

Een tiental originele platen en documenterende foto’s worden getoond.

don 11/10/2018.   16u > 20u open doors
                               20u > 22u music improvisation Anatole Damien & friends (vanaf 20u)
vrij 12/10/2018      17u > 20u vernissage
zat 13/10/2018      16u > 19u Signeersessie limited entree inscribe below.

Kamiel Vanhole (°1954 -+2008) Studeerde Germaanse filologie aan de KUL - Vader, reiziger en geëngageerd schrijver (al zou hij deze omschrijving haten) van reisverhalen, romans, gedichten, stripverhalen en toneelstukken o.a.: - Overstekend wild - Bea - Een demon in Brussel - De spoorzoeker - Landschap van Laura - L'ascension pneumatique en vele andere. Zie Schrijversgewijs

Dirk Geets (°1959) °1959 in Essen - Studeerde Toegepaste Grafiek aan het LUCA - Packaging & Grafisch Designer D&P Creative Team - Tekenaar - Strips in samenwerking met Kamiel: - Een dolende hond van een vader (Atlas) - Potscherven (Casterman "Wordt vervolgd”) - Poëtisch architect “Museum over het kanaal"